Učlanjivanje

Kako postati član SK „Niš“?

 

Veoma lako.

Ako ste se nekada bavili streličarstvom, prošli obuku u nekom klubu bilo u našoj zemlji ili u inostranstvu, dovoljno je samo da dođete do nas, popunite pristupnicu i postali ste član jednog od najtrofejnijih streličarskih klubova u Srbiji.

Ako nemate prethodnog iskustva u ovom sportu, tu smo da pomognemo. Možete proći kroz našu školu streličarstva i tako steći neophodna znanja o streličarstvu, i odmah potom nam se možete priključiti kao aktivan član.

Članarina u klubu je na godišnjem nivou, može se plaćati mesečno, kvartalno ili unapred za celu godinu. Za članove koji imaju 20 ili više godina starosti članarina iznosi 14400 (12 x 1200) dinara godišnje. Za sve mlađe članove, članarina je 9600 (12 x 800) dinara godišnje.

 

Rekreativac ili takmičar?

 

Dobrodošli su i jedni i drugi.

Streličarski klub „Niš“ ima dugu takmičarsku tradiciju, što pokazuju svi naši dosadašnji uspesi, ali imamo i jaku bazu rekreativaca. Ukoliko želite da se bavite streličarstvom kao takmičar, idete sa nama na turnire i upoznate streličarsku porodicu Srbije i regiona, klub će izvršiti neophodnu registraciju u streličarskom savezu i onda idemo zajedno da osvajamo medalje.

Ako iz bilo kog razloga niste zainteresovani da se takmičarski bavite ovim sportom, već samo rekreativno, imamo rešenje i za vas. Uveravamo vas da je druženje sa nama nezaboravno, treninzi su zabavni i dinamični, a nema ničeg lepšeg od zalaska sunca iza tehničke škole uz kafu posle treninga. Videćete već.

 

Dopada mi se streličarsvo, ali nemam mogućnosti da nabavim opremu.

 

Imamo rešenje i za vas. U klubu postoji mogućnost iznajmljivanja opreme. To je oprema namenjena rekreativcima tako da sa istom nećete biti u mogućnosti da se takmičarski bavite streličarstvom, ali je sasvim zadovoljavajuća za trening. Cena iznajmljivanja opreme je simboličnih 1000 dinara za mesec dana.

 

Ja bih samo da probam streličarstvo.

 

Nema problema. Ako bi samo da se oprobate, da vidite kako streličarstvo izgleda, imamo rešenje i za to. Dovoljno je da nas kontaktirate kako bi se dogovorili oko termina. Više informacija o ovome možete pronaći na ovoj stranici.