Državno prvenstvo u dvorani 2014.

Veliki uspeh naših takmičara na državnom prvenstvu u Beogradu. Takmičari SK Niš su po četvrti put zaredom potvrdili svoj kvalitet i gotovo ponovili najveći uspeh kluba iz 2012. godine.
 
Na državnom prvenstvu u dvorani za seniore koje se danas održalo u hali sportova na Novom Beogradu naši takmičari su upisali još jednu veliku pobedu za naš klub. Ekipa našeg kluba (Grozdanović, Popović i Prodanović) su osvojili prvo mesto što je četvrto osvojeno prvenstvo zaredom (SK Niš drži prvo mesto još od 2011. godine). Kako ekipno tako i individualno naši seniori su postigli zapažen uspeh. Luka Grozdanović je postao novi državni prvak i to po prvi put na takmičenju u dvorani. Prijatno iznenađenje nam je priredio i veoma raspoloženi Vladimir Popović koji je od petog mesta u kvalifikacijama uspeo da kroz individualne eliminacije dođe do bronzane medalje.
 
Klub je veoma zadovoljan ovako dobrim učinkom naših seniora danas i očekujemo da će naš podmladak sledeće nedelje ponoviti dobar uspeh seniorske ekipe na državnom prvenstvu za mlađe kategorije koje će se održati za sedam dana u Beogradu.