Skupština

Juče, negde oko 17h počela je godišnja skupština SK Niš. To je uvek jedna duga i teška procedura koja obično traje satima, na kojoj se donose teške odluke koje su od ključnog značaja za rad kluba u dolazećem periodu a pravi se i mali osvrt na učinak kluba u proteklom periodu. Puno papirologije, pisanije, glasanja i nervnih slomova...

Tako smo još od 17h počeli... Krenuli smo sa nekim laganijim temama... Izbor radnog predsedništva skupštine, onda mali osvrt na ovu godinu koja je sada već za nama i konstatacije da smo bez ikakve sumnje još jednom RAZBILI sve u olimpijskom luku i kako smo generalno zadovoljni učinkom. Onda smo prešli na planove za budućnost koji se uglavnom sastoje od toga kako planiramo da i dalje RAZBIJAMO sve u kategoriji olimpijskog luka i tu još po koja teška odluka za našu budućnost tipa svetska ekonomska kriza i kako preživeti godinu sa budžetom koji imamo na raspolaganju. Teško štivo zaista.

Onda smo prešli na smenu upravnog odbora pošto smo rešili da dovedemo neke mlađe ljude na te funkcije. Tu smo onda malo većali o bojama opreme pa ko zna možda nas uskoro vidite da smo promenili našu klasičnu belu uniformu da okrenemo malo na radost. Raspravljali smo i o proslavi 25 godina postojanja našeg kluba (četvrt veka, pazite nije malo) i tako dalje i tako bliže.

A onda je došao najteži deo sastanka. Morali smo po hladnom vremenu da pređemo u neke druge prostorije koje se nalaze skoro pa na drugom kraju grada. Topli dom smo morali da zamenimo za Gradsku Kafanu. I tu su onda počeli problemi i dileme oko naše budućnosti. Da li je kiseo kupus dovoljno kiseo i da li je paprika dovoljno ljuta? Da li uzeti nešto sa roštilja ili možda ovčetinu? Čime sve to zaliti?

To su tako teške stvari da samo sećanje na iste nije nikako prijatno a posebno ako pomislite da smo mi tako većali do nekih sitnih jutarnjih sati i od silnog umora jedva smo i vrata rođenog doma pogodili.

Mi smo malo i dokumentovali ovaj naš sastanak a slike... Pa ko zna, možda se nešto i pojavi ovde kad prođe cenzuru.

Hvala vam što pratite naš sajt i SK Niš sa svim svojim članovima vam želi srećnu i uspešnu NOVU 2012. GODINU!!!

Čitajte nas i dalje, mi smo tu da vas obavestimo o našim uspesima (razbijanjima) i da vas naravno zabavimo povremeno.

Od sveg srca želimo vam sve najbolje u NG.