Team building.

     Prošle nedelje sarađivali smo na veliku obostranu radost sa Savezom za rekreativni sport grada Niša i firmom Tagor Electronics. U veoma veseloj atmosferi uz gađanje lukom i strelom naši prijatelji su imali prilike da se dobro zabave i provedu jedan sunčan dan u prirodi baveći se sportom. Evo i par fotografija da dočaraju atmosferu.

 

 

Gradska slava 2015.

     Po već ustaljenoj tradiciji SK "Niš" je i ove godine učestvovao u centralnoj proslavi slave grada Niša, Sv. Car Konstantin i Carica Jelena. Na već dobro poznatom mestu, nišavski kej kod tvrđavskog mosta, gađalo se preko Nišave. Ove godine naš iskusni streličar Čedomir Marković bio je mirne ruke i pogodio jabuku na udaljenosti od 42m preko reke. Evo i par fotografija da malo dočaraju atmosferu.

Državni prvaci... Državni rekorderi...

     Još jedan veliki uspeh naših takmičara na državnom prvenstvu. Juče se održalo do sada najbrojnije državno prvenstvo na otvorenom sa čak 93 takmičara u svim konkurencijama. Domaćini iz SK „Knez Lazar“ su održali jedno fantastično takmičenje na svom teneru u blizini Petrovca na Mlavi.

     Mi smo se kao po običaju takmičili u više konkurencija, seniori, seniorke, juniori, juniorke i kadeti. I u svakoj konkurenciji je došla barem po jedna medalja.

 

Leto sa Bankerom 2014.

     Streličarski klub "Niš" se ovog vikenda pridružio akciji Banker radija "Leto sa Bankerom" u okviru koje će vršiti promociju streličarstva na niškim bazenima tokom leta.

 

Kup Razgrad 2014.

     Po već ustaljenoj tradiciji SK „Niš“ je učestvovao na još jednom takmičenju u organizaciji naših prijatelja, SK „Antibiotik“ iz Razgrada u Bugarskoj. Kao i uvek, domaćini su uspeli da organizuju jedan fantastičan turnir, a što se nas tiče nisu ni rezultati izostali.

Nikola Stefanović oborio državni rekord

Član SK "Niš" i član omladinske reprezentacije Srbije, Nikola Stefanović, oborio je državni rekord u kategoriji kadeta na Omladinskom Evropskom Prvenstvu koje se trenutno održava u Ljubljani. Reprezentacija Srbije se trenutno nalazi u Ljubljani sa trenerom Čolovićem gde će do subote predstavljati našu zemlju. Ovo je ujedno i poslednje takmičenje za osvajanje kvota za predstojeće Omladinske Olimpijske Igre.

 

Katarina Milošević oborila državni rekord

U subotu 26.04.2014. godine, održana je prva etapa Centralno-evropskog kupa u Sloveniji gde je nastupila i reprezentacija Srbije. Troje takmičara našeg kluba su bili u sastavu reprezentacije. Luka Grozdanović koji se takmičio u konkurenciji seniora, Katarina Milošević se takmičila u konkurenciji juniorki i Nikola Stefanović u konkurenciji kadeta.

Omladinci potvrdili uspeh seniora

Danas, 30.03.2014. godine u Beogradu održalo se Državno prvenstvo za mlađe kategorije u streličarstvu. Streličarski klub Niš je postigao izvanredan uspeh. Naš podmladak je potvrdio nadmoć niškog kluba u disciplini olimpijskog luka osvojivši 4 medalje na današnjem prvenstvu.

Državno prvenstvo u dvorani 2014.

Veliki uspeh naših takmičara na državnom prvenstvu u Beogradu. Takmičari SK Niš su po četvrti put zaredom potvrdili svoj kvalitet i gotovo ponovili najveći uspeh kluba iz 2012. godine.